5053873217 [email protected]

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman başlıyor? Tatlı Küçük Yalancılar dizisi 1. tanıtım fragmanı yayınlandı. Star TV’nin yeni dizisi Tatlı Küçük Yalancılar’ın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

tatlı-küçük-yalancılar

Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan dizinin başrollerinde Bensu Soral, Dilan Çiçek, Melisa Şenolsun ve Büşra Develi, Beste Kökdemir rol alıyor. Dizinin erkek başrol oyuncusu olarak ise son olarak final yapan Şeref Meselesi dizisinde başrol oynayan Şükrü Özyıldız’ın adı geçiyor.tatlı-küçük-yalancılar

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstleneceği, senaryosunu ise Elif Usman Ergüden kaleme alacağı Tatlı Küçük Yalancılar’ın kadın başrollerini, Bensu Soral, Dilan Çiçek, Melisa Şenolsun, Büşra Develi, Beste Kökdemir canlandıracak. Yönetmenliğini Cem Karcı üstleneceği, senaryosunu ise Elif Usman Ergüden kaleme alacağı Tatlı Küçük Yalancılar, Haziran ayının son haftası ekranlara gelecek. 23 Haziran günü Star TV’de yayınlanmaya başlayacak olan dizinin ilk tanımıtı da yayınlandı.