5053873217 [email protected]

Survivor‘dan Ünlüler takımdan adaya veda eden son isim Berna açıklamalarda bulundu.​

BERNA

İşte Berna’nın o açıklamaları;​

Survivor’a ilk olarak Gönüllüler takımında başlayan Berna, buna çok üzüldüğünü itiraf etti. Berna, ‘Eğer Ünlüler takımına geçmeseydin belki de yarışmadan şimdi elenmemiş olacaktım. Çünkü Gönüllüler’e bakımca Sahra ve Begüm’den başka güçlü kız yoktu. Ünlülere geçtiğim içn çok gerçekten çok üzülmüştüm.’ dedi.

Pascal’ın yokluğunu çok hissettim ama yalnız başıma devam etmem gerekiyordu. Pascal’ın gücünü hep içimde hissettim.

Hakan ilk başta Gönüllüler’deydi. Onlarla çok iyi anlaşıyormuş gibi davrandı ama Ünlüler’e geçince Gönüllüler’i sevmediği söyledi. Gönüllüler’de bunu farketti ve bu hareketleri o yüzden yaptılar. Hakan’ı samimi bulmadılar.

Sahra ile Dost Evi’nde konuşurken sohbet bir anda açıldı, samimiyetine güvendim ve barıştık. Bu beni de Sahra’yı da çok mutlu etti. Barıştıktan sonra geceleri daha rahat uyudum. Sürekli tartışmamım sebebi beni istedikleri gibi anlatmaları, iyi bir sey dediğimde hep kötüye çektiler.

Benim gitmem çok etkilemeyebilir takımı ama oyun kaybedince beni ararlar. Ben takıma inanan, enerjik ve destek veren bir arkadaştım. Bunu görmek istemediler. Gerçekten Kıbrıs’ta Anıl ve Merve Aydın’ı görmek istiyorum