5053873217 [email protected]

Selçuk İnan, sarı-kırmızılı kulübün düzenlediği medya günü etkinliğinde haber ajanslarına yaptığı açıklamada, sezon başında çektirdikleri takım fotoğrafıyla şampiyonluğa inançlarını gösterdiklerini belirterek, “O dönem eski başkanımız Ünal Aysal vardı. Erken bir şeyler yapmak tarzımız değil, ama çok inanmışlardı. Bizi de buna inandırdılar” dedi.

gs

Selçuk İnan Galatasaray ‘daki 4. sezonunda üçüncü kez şampiyonluk sevinci yaşadığını, ancak bu sezonki şampiyonluğun kendisinde özel bir yerinin bulunduğunu kaydetti.  Önemli bir başarı yakaladıklarını anlatan Selçuk İnan, şöyle devam etti:
“Dört senede 3 şampiyonluğun önemli bir başarı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası bu konuda kendimle gurur duyuyorum. Galatasaray’a geldikten sonra da 6. kupam oldu. İnşallah Türkiye Kupası’nı da alırız. Kendi adıma güzel bir kariyer olduğunu düşünüyorum. Hepsi çok önemli başarılardı, çok önemli şampiyonluklardı. Ancak yıldızı takmak başka bir şey. Benim için en önemli şampiyonluk bu seneydi. İnşallah önümüzdeki yıl dördüncü şampiyonluğumu da yaşarım.”