5053873217 [email protected]

Subaru’nun yeni yıldızı LEVORG’un Türkiye’de yılın ikinci yarısı yollara çıkması bekleniyor.

 

Subaru standında sergilenen diğer yıldız modeller arasında; yeni turbo dizel FORESTER, “EyeSight” sürüş teknolojili OUTBACK, Crossover segmentinin güçlü temsilcisi XV ile performans tutkunlarının tercihi BRZ yer alıyor. 31 Mayıs Pazar gününe kadar otomobilseverlerin ziyaretine açık olacak İstanbul Autoshow Fuarı’nda Subaru’nun farklı tercihlere hitap eden birbirinden cazip modelleri 31 Mayıs Pazar gününe kadar görülebilecek.

Bayraktar Grubu markalarından SUBARU, bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2015 Fuarı’nda gözde modellerini 6’ıncı salonda 810 metrekarelik stant alanında sergiliyor. Subaru’nun birbirinden özel modelleri, fuarın basına özel açılış gününde Subaru Fuji Heavy Industries, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Toyoki Yoshioka ve Subaru Türkiye Genel Müdürü Halil Karagülle’nin de hazır bulunduğu stantta otomobilseverlerle buluştu.

levorg subaru

Bayraktar Grubu ile FHI ortaklığının 20. Yıldönümü vesilesiyle İstanbul Autoshow Fuarı’nda bulunan Toyoki Yoshioka konuşmasına Türkiye’deki 20 yıllık yolculuklarına eşlik eden Bayraktar Grubu ile çalışıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek başladı. Yoshioka: “Geride bıraktığımız 20 yılda, Türkiye’de 25 bin’in üzerinde Subaru otomobilini tüketici ile buluşturduk. Bayraktar Grubu ile olan yakın ilişkimiz sayesinde bu rakamların gelecekte daha da artacağını düşünüyoruz. Küresel satış adetlerimize baktığımızda ise geride bıraktığımız yıl satışlarımızın bir önceki yıla oranla %10’luk bir artışla 910 bin adete ulaştığını ve son 3 yılda satış rekoru kırdığımızı söyleyebilirim. Bu yıl satışlarımızın 928 binin üzerine çıkacağını öngörüyoruz.

Tüm bu küresel satış başarımızı var olduğumuz bölgelerdeki güçlü distribütörlük ağımızla sağlıyoruz. Bayraktar Grubu ile olan ortaklığımız sayesinde 2014 yılında Türkiye’de 1.402 Subaru satarak geçen yıla göre %27 oranında artış sağladık. Bu yıl da Bayraktar Grubu ile güçlü işbirliğimiz sayesinde yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum”.

2015 yılında Outback ve LEVORG modellerinin öne çıktığını belirten Toyoki Yoshioka Subaru’nun amiral gemisi Outback modelinin de 20. Yılı olduğunun altını çizerek geçtiğimiz Mart ayından bu yana Türkiye’de 105 Outback satıldığının bilgisini verdi.