5053873217 [email protected]

BMW’nin son yıllarda yükselerek devam eden başarısı köklerine olan güçlü bağı.

En yeni tasarımında bile hem böbrek tasarımı olarak adlandırılan ön panjur ve çift farlar farklı yorumlarla yerini alıyor.  Önceki yıllarda karşımıza çıkan BMW 328 Hommage (1930’larda fırtınalar estiren BMW 328 Touring Coupe’un güncel konsepti) ve M1 Hommage (70’lerin sonu ve 80’lerin başındaki orijinal M1’in günümüze uyarlaması) gibi örneklerin ertesinde bu yılın seçilmiş konsepti ise 1970’lerin klasik tek kapılı modelinden yola çıkılarak geliştirilen 3.0 CSL Hommage oldu.

BMW1

Özellikle fütüristik ve bir o kadar da gösterişli kokpiti ile dikkat çeken modelin yeşil/sarı karışımı rengi de oldukça isabetli bir seçim olmuş.

İç mekanın oldukça sade tutulduğu modelde özellikle ahşap kaplama/dijital gösterge gibi karşıtlıklara giden BMW bu sayede nostaljiyi ve günümüzü muazzam bir şekilde aynı potada eritmeyi başarmış.

BMW

Aynı iç yapısında olduğu gibi dış görünümde de geçmiş ve geleceği birleştiren BMW 3.0 CSL Hommage’in köpekbalığı formundaki ön tarafında karbon fiber ön splitter, lazer LED farlar ve çift böbrekli ön panjura yer verilirken arkasında ise oldukça kaslı çamurlukların,