5053873217 [email protected]

Survivor All Star 23 Mayıs Cumartesi akşamı 58. bölümde neler olacak? Survivor All Star Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde Turabi, Hakan ve Hasan arasındaki strateji savaşları damga vuracak.

turabi
Survivor’da iki haftadır üstüste dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Nadya ve Sahra elenmiş ve ünlüler karşısında ilk defa sayıca eksik duruma düşmüşlerdi. Gönüllüler takımı 5 kişi kalırken, Ünlüler takımı ise ise 6 kişi olarak yollarına devam ediyor.

 

Survivor’da adaların birleşmesinden sonra Turabi’yle yakınlaşmayı düşünen Hakan bu kararından vazgeçti. Finale giden yolda Turabi’yi kendisine rakip gören Hakan, Turabi’nin davranışlarının aslında değişmediğini farkettiğini söyledi ve tekrar mesafe aldı. Yeni bölümde ise Hasan, Turabi ve Hakan’ın sözleri dikkat çekecek. Hakan Turabi için ” Turabi’yi paspas etmek için yer arıyorum çünkü Turabi benden korksun istiyorum. Korkacak da korkmak zorunda” dedi. Hasan ise Turabi’nin birleşmeden sonra kendisiyla kurduğu diyaloğa dikkat çekerek, “Turabi’den geçen sene Yiğit’e yaptığı bir hamleyi gördüm ancak ben bu oyunlara gelmem” dedi. Kıbrıs’taki büyük finale 1 ay kala Survivor’da önde giden yarışmacılar arasında adeta kılıçlar çekilmiş durumda.