5053873217 [email protected]

İstanbul Autoshow’da, gelecekte sunacağı otomobiller ile ilgili vizyonunu temsil eden 20V20 konsept modelini sergileyen SEAT ayrıca, fuarla birlikte satışa sunduğu Leon ailesinin iki yeni modelini; Leon X-PERIENCE ve şu ana kadar üretilen en güçlü SEAT olan Leon Cupra 280 HP’yi de müşterileriyle buluşturuyor. Fuarda, SEAT’ın performans ve motorsporları tutkunları için de bir modeli var: SEAT Sport tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen SEAT Leon Eurocup’ta mücadele eden Leon Cup Racer modeli de fuarda yerini alıyor.

seat suv

21 Mayıs’ta VIP ve basın günü ile kapılarını açacak olan İstanbul Autoshow, SEAT’ın mevcut model ailesinin yanısıra, markanın gelecekteki tasarım DNA’sının izlerini taşıyan konsept modeli 20V20’ye de ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçiler fuarda, SEAT’ın başarılı model ailesi Leon’un iki yeni modelini de tanıma fırsatı bulacaklar: SEAT’ın ilk all-road aracı Leon X-PERIENCE ve Leon Cupra 280 HP.

Markanın Gelecek Vizyonu: 20V20
SEAT, İstanbul Autoshow’da markanın geleceği konusunda net bir bakış açısı sunuyor ve son derece sportif ve güçlü bir SUV olan 20V20 konsept aracını sergiliyor. İspanyol markanın tasarım dilinin sistematik gelişimini vurgulayan 20V20, bu sınıfta ‘spor amaçlı’ söylemi yeniden tanımlıyor.

SEAT 20V20, (2020 vizyonunun kısaltması) dört kapılı bir spor coupenin dinamik silueti ve SUV aracın zarafetiyle, orta büyüklükteki bir station aracın çok yönlülüğünü bir araya getiriyor.