5053873217 [email protected]

İstanbul Autoshow’da mevcut ürün gamından Macan S Diesel, Cayenne Diesel, Panamera Diesel, Boxster, 911 Carrera 4 GTS ve 911 Turbo S modellerini ziyaretçilerle buluşturacak Porsche, ayrıca Porsche Motorsporları Takımı tarafından “Bugüne kadar yapılan en kompleks Porsche” olarak nitelendirilen ve markayı 16 yıl sonra Le Mans 24 yarışlarında temsil eden ilk Porsche modeli 919 Hybrid’i de sergileyecek.

PORCHE C
Porsche, bu yıl 22-31 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2015’te Macan S Diesel, Cayenne Diesel, Panamera Diesel, Boxster, 911 Carrera 4 GTS ve 911 Turbo S modellerini sergiliyor.

Kompakt SUV’lar arasında bir spor otomobil: Porsche Macan S Dizel

Kompakt SUV segmentinin spor otomobili ve her özelliğiyle tam bir Porsche olan Macan, dizel versiyonuyla fuarda yer alıyor. 580 Nm tork üreten 258 beygirlik turbo dizel motoru sayesinde Macan S Diesel, sadece sürüş dinamiklerinin kriterlerini belirlemekle kalmayıp aynı zamanda verim, konfor ve Porsche markasının tanımlayıcı bir özelliği haline gelen gündelik kullanıma uygunluğu da bir araya getiriyor.