5053873217 [email protected]

Haftasonu oynanan Galatasaray maçı ile ilgili olarak Cavcav, Habertürk TV’den Faik Çetiner’e konuştu. “Bize bu yakıştırmayı yapanlar bana göre şerefsizdir” diyen Cavcav’ın açıklamaları şöyle;

cavcav

“Benim yaşım 80. Anamdan doğduğum zaman Gençlerbirliğili doğmadım. Ben 10 yaşında futbola başlamış adamım. Benim amcam zamanında Galatasaray’da oynamış. İstanbul’da askerliğimi yaptım ve daima Galatasaray’ın maçlarına giderdim. Bir insanın Galatasaraylıyım demesi suç mu kardeşim?”

“Maçtan önce böyle bir telaffuz kesinlikle etmedim, bir tek size konuştum. Dün de antrenörümü çağırdım. Dedim ki; ‘Kardeşim bu maç bizim için prestij maçıdır. Prim ne diyorsan onu yapalım.’ Hoca ‘primi ikiye katlayın’ dedi. ‘Bu maç bizim için bir prestij maçıdır’ dedik. Bizim hasılatımız sattığımız futbolculardan ve Digitürk’ten gelen para. Ben bir maçta 1 trilyon para kaybedersem beni hiç bir takım ilgilendirmez.”

“FERHAT ADAM GİBİ ADAMDIR, STANCU UYUYAMAMIŞ”

“Maça gitmedim televizyondan izledim. Keslinlikle böyle bir olay yok. Kaleciyle de konuştum. Ferhat adam gibi adamdır. Zaten başka türlü bizim kulübümüzde barınamaz. Stancu otobüste gelene kadar, sabaha kadar uyumamış. ‘Kaleci çıktı diye ben vurdum. Fakat bir anda durunca topu tuttu’ diyor.”

“AZİZ YILDIRIM’A SİTEM EDİYORUM”

“Bize bu gibi yakıştırmayı yapan insanlar bana göre şerefsizdir. Ben 37 senelik başkanlığım içinde ne maç aldım, ne de maç sattım. Herkes İlhan Cavcav’ı iyi tanısın. Aziz Yıldırım 3 sene Kulüpler Birliği başkanlığı yaptı. Ben Fenerbahçe başkanına sitem ediyorum, kızıyorum. Her gün gazetelerde; ‘yok havuzdan ayrılacağım, yok benim param az.’ Kardeşim 4 tane büyük takım var. Diğer takımlar Fenerbahçe’nin piyonu mu? Yıldırım’a futbol adına sitem ediyorum. Yoksa benim onunla bir sorunum yok. İnşallah her sene şampiyon olur, üzerindeki şu dava pisliğini atar.

İki hafta evvel değerli yazar kardeşlerimiz ‘İlhan bey senin şampiyonluk adayın kim?’ dediklerinde Beşiktaş dedim. Onu neden kimse söylemiyor.”