5053873217 [email protected]

Canon Europe, ebeveynlerin, çocuklarının fotoğraflarını kronolojik olarak kaydedip paylaşabildiği Lifecake uygulamasını satın aldı. Lifecake ile ebeveynler çocuklarının fotoğraflarını cep telefonu, tablet ya da bilgisayar üzerinden tek bir uygulamada toplayabiliyor.

canon mout

İstanbul, 18 Mayıs 2015 – Canon Europe, ebeveynler tarafından tercih edilen fotoğraf paylaşım uygulaması Lifecake’i satın aldığını açıkladı. Canon, bu satın alma ile hangi cihazla çekilirse çekilsin, her görüntünün bir parçası olma tutkusunu hayata geçirmeye yaklaşıyor.

Ailelere yönelik bir fotoğraf paylaşım uygulaması olan Lifecake ile anne babalar çocuklarının hayatlarının kronolojisini kayıt altına alıyor. Fotoğraflar ve videoları diğer aile bireyleri ve arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Tüm aile üyeleri akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve basılı foto defterlerinden aile fotoğraflarını görebiliyor.

Aile fotoğrafları her geçen gün artıyor

Canon Europa Dijital Hizmetler Direktörü Alberto Spinelli, “Günümüzde hepimiz eskisinden çok daha fazla cihaz kullanarak çok daha fazla fotoğraf çekiyoruz; darmadağın halde tutabiliyoruz ya da kaybediyoruz. Fotoğrafı çektiğimiz anı hatırladığımız anda, fotoğraflarımızı çabucak, parmağımızı kaydırarak bulmak ve herhangi bir ekranda yeniden yaşamak veya baskısını alıp saklamak isteriz. Canon olarak kullanıcıların isteklerine göre düzenlenen uygulamalarla tam da bunu yapabilecekleri dijital hizmetler hazırlıyoruz” dedi.

Alberto Spinelli, şöyle konuştu: “Ailelerin, sayısı her gün daha da artan fotoğraflarını kontrol altında tutmalarını kolaylaştıran bir dijital hizmet sunan Lifecake, Canon Group’a katılan oldukça ilginç bir yeni üye oldu. Bu satın alma işlemi, fotoğraf çeken herkese hikayelerini ve deneyimlerini hayata geçirmeleri için ihtiyaç duydukları tüm araçları sunma ve onlarla istedikleri her yerde ve her ortamda bağlı kalma vizyonumuzla tam olarak uyumludur.”

Canon 80 yıldır ailelerin yanında

Lifecake’in CEO’su ve kurucu ortağı Nicholas Babaian uygulama hakkında “Canon’un erişim kapasitesi ve teknolojisiyle hizmetimizin görünürlüğü ve kullanımında patlama yaşayacağız. Aynı zamanda ekibimiz Canon’un dijital hizmetler ekosistemini hızlandıracak. Ancak bizi en çok sevindiren mevcut ve potansiyel müşterilerimizin, fotoğrafçılık alanında en itibarlı markalardan biriyle, değerleri anlarının güvenli ellerde olduğunu bilecekleri oldu. Canon, neredeyse 80 yıldır ailelerin değerli anlarını yakalamalarına ve yeniden yaşamalarına yardımcı olduğu gibi gelecek nesiller için de bunu yapmaya devam edecek” dedi.

Lifecake şu an dünya çapında İngilizce dilinde kullanılıyor. Bugün Fransızca, Almanca, İspanyolca ve İtalyanca dillerinde de kullanıma açıldı.

Lifecake Hakkında:
Lifecake, kurucularından biri ilk yeğeninin doğumunda bulunmak için 6000 mil yol kat etmek zorunda kaldığı zaman hayata geçirildi. Bu, harika bir deneyimdi ancak eve geri döndüğünde aradaki mesafenin çok fazla olduğunu hissetti. Kendisini ailesine daha yakın hissetmek istedi ve kısa süre içinde kendi gibi düşünenler olduğunu gördü.

Anneler, babalar, halalar, teyzeler, amcalar ve dayılardan oluşan kurucu ekip daha önce internet dünyasının Skype, Yahoo!, Microsoft ve Qualcomm gibi bazı internet devleriyle birlikte çalışmışlardı ve Londra’dan bu işi başlatmaya karar verdiler.

Lifecake demo videosuna ve deyatlı bilgiye www.lifecake.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Lifecake, Apple Store veya Google Play’den indirilebiliyor…