5053873217 [email protected]

TURABİ

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Tahir Sarıkaya, medya patronu Acun Ilıcalı’nın Survivor All Star’dan memnun olmadığını iddia etti.

Beyaz Tv’ de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Tahir Sarıkaya, Survivor All Star ve Acun Ilıcalı hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Sarıkaya, ‘ Acun Survivor’dan hiç memnun değil ‘ dedi.

‘Acun Survivor’dan hiç memnun değil’
Beyaz Tv’ de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Tahir Sarıkaya, Survivor All Star ve Acun Ilıcalı hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Sarıkaya, ‘ Acun Survivor’dan hiç memnun değil ‘ dedi. Sarıkaya “Acun Ilıcalı yarışmacılardan memnun değil. Acun arada geçen seneler İstanbul’a geliyor dinleniyordu. Bu sene ise çok kavga var. Hiç görmediğiniz kavgalar var. Çok özel bilgi aldım ve Temmuz’a kadar uzayacak. Çünkü çok ciddi anlamda reytingi ve çok iyi reklam geliyor. Bu yüzden uzayacak. Duygu Çetinkaya’nın çok ciddi kavgaları olduğu ve yayınlanmadığı iddia ediliyor. Ortam çok gergin olduğu için Acun Ilıcalı bu yüzden orayı terk edemiyor” şeklinde konuştu.

Program moderatörü gazeteci Sinan Özedincik de Tahir Sarıkaya’nın sözlerini doğrulayarak “Ekranlarında hiç yayınlanmayan kavgalar var” dedi. İşte programdaki o iddialar