5053873217 [email protected]

Medcezir dizisi 15 Mayıs Cuma ekrana gelecek olan 73. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Medcezir yeni bölümde Yaman’la düğün hazırlıklarına başlayan Mira gelinlik provasına gidiyor! Mira ve arkadaşları düğünde giyilecek gelinliği deniyor.

SERENAY

Mira’nın geçirdiği atak, iki aşığın çıktıkları büyülü yolculuğu sonlandırsa da, Mira’yla Yaman’ın geleceğe dair umutlarını elinden alamaz. Kaderlerini değiştirmek için en büyük korkularıyla yüzleşirler. Mira’nın ameliyat tarihine karar verilir.

Altınkoy’da Orkun’un fitili ateşlediği bomba dönüp dolaşıp kendi evinde patlar. Gecenin sessizliğini bozan silah sesleri Altınkoyluları yeniden bir araya getirir.

Mert’in ihanetini öğrenen Eylül, O’nun kendisine ulaşmasını sağlayacak bütün yolları kapatır. Eylül aşk acısına, Mert ise yaşadığı büyük pişmanlığa teslim olur.

Mert’le Uzay’ın çizgi romanlarının ilk taslağı matbaadan çıktığında, Eylül de hayatını altüst eden adrestedir.

Mira ve Yaman ömür boyu birlikte olmak için bir adım daha atar ve nikah tarihi alırlar. Bu mutluluk haber hem Altınkoy’da hem Tozludere’de yankı bulur. Orkun nikah tarihini Yaman’ın kendisinden öğrenirken. Nevin de haberi anneler gününde alır.

Bu yıl anneler günü, Mert için de, Yaman için de, Eylül için de, Mira için de iyisiyle kötüsüyle sürprizli geçecektir…