5053873217 [email protected]

Survivor All Star Ünlüler takımında eleme heyecanı vardı. Doğukan, Hakan ve Pascal Nouma arasında eleme mücadelesi vardı.

survivor ödül 14 mart

Survivor All Star’da birleşme partisinden sonra ilk eleme heyecanı yaşandı. Aynı adada yaşamaya başlayan ünlüler ve gönüllüler takımları arasında yapılan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetmişti. Ünlüler takımında Pazar akşamı yapılan ada konseyinde sms oylamasına kalacak ilk isim olarak Hakan’ın adı çıkmıştı. Yeni kurallara göre kişisel dokunulmazlık sahibi de bir isim söyleme hakkı kazanmıştı. Bu haftanın kişisel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Merve Aydın elemeye kalacak ikinci isim olarak Doğukan Manço’nun ismini söyledi.

Survivor’da sms oylamasında bu hafta Serenay Anıl’ı geride bırakarak birinci oldu, hem dokunulmazlık hem de isim söyleme hakkı kazandı. Serenay Hakan’ın kendisinden karşısına çıkarmasını rica ettiği bir isim olduğunu ifade ederek Pascal Nouma’nın adını söyledi. Böylece Ünlüler takımında eleme oylamasına Hakan, Doğukan ve Pascal Nouma kalmış oldu.

Konseyde adının söylenmesine şaşıran Doğukan, Merve Aydın’la iyi anlaştıklarını düşündüklerini söyleyerek adada performansı daha düşük olan isimlerin yazılması gerektiğini ifade edince üzerine alınan Anıl’la kısa bir tartışma yaşadı.

Survivor’da sms oylaması sonucunda bu üç aday içinden en az oyu alan isim olan Pascal Nouma yarışmadan elenerek adaya veda etti.