5053873217 [email protected]

Ayrıldıktan sonra bir giyim markası için koleksiyon hazırlayan Çağla Şikel’e eski kayınvalidesi, “Çağla’mın şans yolu açık olsun.” diyerek sosyal medyadan destek verdi.

Emre Altuğ’un Annesi Çağla’ya Destek Verdi

Bir giyim koleksiyonu hazırlayan Çağla Şikel’e en büyük destek “Boş yere boşandılar, keşke tekrar barışsalar” diyen eski eşi Emre Altuğ’un annesi Gülçin Altuğ’dan geldi.

ANNESİ YALNIZ BIRAKMADI

Oğulları Kuzey ve Uzay’ın babası Emre Altuğ’la 7 yıllık evliliği ocak ayında biten Çağla Şikel, boşandıktan sonra iş hayatına dört elle sarıldı ve bir giyim markası için Çağlamilla adıyla bir koleksiyon tasarladı. Koleksiyonu için davet veren mankeni, annesi Asuman Şıkel yalnız bırakmadı.

çağla şıkel makyajsız

Eski gelininin annesiyle davette çekilen fotoğrafını sosyal medyada gören eski kayınvalidesi Gülçin Altuğ çok duygulandı. Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta konser veren oğlunu izlerken “Keşke barışsalar, yok yere boşandılar” diyen Gülçin Altuğ, fotoğrafın altına “Gönlüm sizlerle… Çağlamın şans yolu açık olsun. Başarıları devamlı olsun. Duacıyım, öpüldünüz” yazdı. Çağla Şıkel, sosyal medya paylaşımlarıyla eski eşi Emre Altuğ’a gönderme yaptığı iddiasını yalanladı ve “Birine gönderme yapacaksam direk kendisine mesaj atıyorum. Instagramdan gönderme yapmam. Açık sözlüyümdür ve bir şeyden korkum çekinmem olmaz” dedi.