5053873217 [email protected]

Survivor All Star yarışmasında 3 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan ada konseyinde Pascal Nouma ile Hakan arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Pascal’ın Hakan’ı ırkçılık yapmakla itham etmesi herkesi şok ederken, Acun Ilıcalı ise araya girdi ve Türkiye’de ırkçılık sorununun olmadığını ve Pascal’ın sözleri yanlış anladığını söyledi.

Survivor All Star’da nefes kesen dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetti. Yapılan ada konseyinde ise Hakan ve Pasca Nouma arasında tartışma yaşandı. Serenay’ın kaybedilen ödül oyunundan sonra ağlamasını şov olarak değerlendiren Pascal ve Berna’ya tepki gösteren Hakan, Serenay’a karşı haksızlık yapıldığını bir kez daha dile getirdi. Daha önce bu konuda Pascal’la tartışan Hakan, ada konseyinde de buna tepki gösterdi. Hakan “Serenay benden 10 yaş ufak ve kardeşim gibi. Ailesinden bir haber alma şansını kaçırdığı için üzülen ve ağlayan üstelik yaşca ufak bir kızı şov yapmakla suçlamak hoş değil. Üstelik takım arkadaşınız” dedi. Pascal ise Hakan’ın bu sözlerine kızarak Hakan’ı şok sözlerle suçladı.

pascal nouma

Hakan’ın yaşadıkları yerde bulunan bir koyu renkli bir battaniye için ‘nigger – zenci’ sözünü kullandığını iddia eden Pascal herkesi şaşırttı. Pascal’ın söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hakan böyle bir şeyin asla olmadığını Pascal’ın doğruyu söylemediğini ifade ederek, “Bir battaniyeye neden zenci diyeyim böyle saçma şey mi olur. Yalan söylüyorsun” dedi. Pascal bu konuşmanın şahitleri olduğunu söyleyince Hakan kimlerin olduğunu sordu ancak bu konuşmayı doğrulayan biri çıkmadı.

Pascal kendisinin deri rengine Hakan’ın saygı göstermediği söylemesi üzerine araya Acun girdi. Türkiye’de ırkçılık gibi konunun olmadığını söyleyen Acun, yaşananların bir yanlış anlama olduğunu söyledi.

Ünlüler arasında yapılan ada konseyinde ise sms oylamasına kalacak ilk isim olarak Hakan’ın ismi yazıldı. Survivor All Star’a kimin veda edeceği ise Çarşamba akşamı belli olacak.