5053873217 [email protected]

Survivor’da ünlüler kapıştı Serenay sinir krizi geçirdi
“Allahım bu insanlara merhamet ver” Survivor All Star yarışmasında adaların birleşmesinden sonra olaylar ve kavgalar hızlı başladı. Survivor’ın 29 Nisan Çarşamba yayınlanan bölümünde Serenay Aktaş ile Berna kavga etti, Serenay sinir krizleri geçirdi.

Survivor’da birleşme partisinden sonra ünlüler ve gönüllüler takımları birlikte yaşayacakları ünlülerin adasına gittiler. Ancak ünlülerin daha önce yaşadığı adada yaptıkları her şey yıkılmıştı. Özellikle gönüllüler takımı Hasan va Turabi bile aralarında kavgayı bir kenara bırakıp konuşarak elbirliğiyle yeni yaşayacakları yerin inşasına başladılar. Gönüllüler takımı üyeleri birlikte çalışarak barınak yapmakla uğraşırken, ünlüler takımından ise sadece Doğukan bu çalışmaya ortak oldu. Yeni adalarında Hasan ve Turabi arasındaki barışcıl diyaloglar da dikkatleri çekti.

SERENAY

Adalarına yerleşmelerinden sonra ise ailelerinden gelen videoaları izleyebilecekleri ödül oyunu yapıldı. Ancak ünlüler takımı yarışmayı son adan kaybetti ve daha sonra ise olanlar oldu.
Survivor Allstar’ın 29 Nisan akşamı yayınlanan ödül oyununda son oyunu kaybederek ödülü kaptıran Serenay bir anda yere yığıldı. Fenalaşan Serenay, ‘Nefes alamıyorum’ diyerek yerde kıvrandı. Adadaki doktor Serenay’a müdahale ederek sakinleştirmeye çalıştı.

Survivor Allstar’ın 29 Nisan akşamı yayınlanan bölümde, ünlüler ödül oyununu kaybettikten sonra birbirine girdi. Serenay, kendisinin şov yaptığını iddia eden Berna ve Pascal’a demediğini bırakmadı. Hakan da Serenay’a destek çıkınca sinirler bir anda gerildi. Oyunun ardından adalarına dönen ünlüler takımında Berna ve Pascal Nouma Serenay’ı şov yapmakla itham ettiler. Serenay Berna ve Pascal’a büyük tepki gösterirken ağlamaya başladı. Hakan da Serenay’a destek verince Pascal Nouma ile tartışma yaşadı. Serenay Berna’ya tepki gösterirken üzüntüsünden adeta sinir krizi geçirdi. Ağlama krizine tutulan Serenay gözyaşları içinde “Benim ailem en hassa bunlar nasıl insan Allah’ım bu insanlara biraz merhamet vicdan ver. Ailem en hassas olduğum konu ben nasıl şov yapabilirim” diye bağırdı. Hakan ise Serenay’ı uzaklaştırıp sahile götürerek sakinleştirmeye çalıştı.