5053873217 [email protected]

Survivor All Star 29 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak 42. bölümde yarışmacıları büyük bir şok bekliyor! Survivor All Star’da birleşme partisi sonrasında her şey sıfırdan başlıyor!

Survivor’da artık adalar birleşti ve gönüllüler ünlüler takımları aynı adada yaşayacak. Survivor’da Salı akşamı ekrana gelen birleşme partisinden sonra yarışmacılar güzel günü geride bıraktı ve yine büyük bir mücadeleye girdi. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının birleşeceği yarışmada, her iki takım da yeni yaşayacakları yere gittiler. Artık iki takım da ünlülerin eski adasında yaşayacak. Ancak ünlüler takımının adada kurduğu tüm barınaklar yaptıkları her şey yıkıldı ve adeta Survivor yeniden başlayacak. 

 

Adalarına vardıklarında her şeyin yerler bir olduğunu gören ünlüler takımı büyük bir şok yaşadı. Ünlüler ve gönüllüler takımları elbirliğiyle yatacakları ve yaşayacakları alanları yeniden inşa edecekler. Her iki takım aynı yerde yaşayacak ancak iki ayrı takım olarak mücadele edecekler. Her iki takım artık aynı yerde yaşayacakları için yeni gruplar oluşacak. Ünlüler ve gönüllüler kendi içlerinde ikişer ayrı grup olarak yaşıyordu. Şimdi ise iki takım arasında birbirleriyle anlaşan yarışmacılar yeni gruplar oluşturacak.

Survivor gönüllülerden Sahra, Hasan ile ünlülerden Doğukan, Hakan ve Serenay’ın birbirleriyle yakın olmaları muhtemel olarak gözüküyor. Diğer grupta ise Hilmicem, Turabi, Bozok ve Nadya’nın ekibine Anıl da katılacak gibi görünüyor.