5053873217 [email protected]

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u son dakika golüyle 2-1 yenen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Slaven Bilic maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic’in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

BİLİC

“Sezonun çok önemli bir döneminde çok değerli bir galibiyet aldık. Çok dramatik bir maç, dramatik bir oyun oldu. Son ana kadar pes etmedik.”

“Şanslı bir şekilde kazandığımızı söyleyebiliriz”

“Golü attığımız dakikaya baktığımızda (90+6) şanslı bir şekilde kazandığımızı söyleyebiliriz. Maçın adamı rakip kaleciydi, 3 tane net kurtarış yaptı. Duran toptan basit bir gol yedik. Karabükspor bize kolay pas imkanı vermedi. Cenk oyunun zora girdiği anlarda güzel bir gol attı.”

“Sanki orta sıradalar”

“Karabükspor’un oyun stilini gerçekten takdir ediyorum. Sanki orta sıradalar ve onun rahatlığı ile oynuyorlar. Ancak böyle olmadığını biliyoruz ve resmen yaşam mücadelesi veriyorlar. Her rakibe zarar verebilecek işler yapıyorlar. Bize alan bırakmamak için ellerinden geleni yaptılar. Her rakibe zarar verebilecek bir takıma karşı, ligin çok kritik bir döneminde, çok kritik bir galibiyet aldık.”