5053873217 [email protected]

Survivor All Star gönüllüler takımında mücadele eden Özlem bu hafta Survivor’dan elenen isim olmuştu. Adada gitmesi için adı yazılan Bozok’u kurtarmak isteyen Nadya daha düşük oy aldığını bildiği Özlem’in adını söylemiş ve Bozok’u elenmekten kurtarmıştı. Özlem adadan sürpriz ayrılığı sonrasında ilk defa konuştu. Acunn.com’un sorularını yanıtlayan Özlem, Hilmi Cem’e şok suçlamada bulundu. İşte Özlem’in o açıklamaları

ÖZLEM

“Normal hayatta Hilmi Cem’i tanımıyorum burada tanıştık. Daha önceki Survivor’da izlediğimiz çok efendi bir duruşu vardı. Bizim yarışmada da herkesin içindeyken çok efendi ve güler yüzlü ancak kimse yokken agresif tavırlar sergileyen, sert bakan bazen sorduğunuz soruya cevap bile vermeyen bir tutum sergiledi. Ben Hilmi Cem’in bu tutumunda Turabi’yle birbirlerine verdiği sözün de etkisi olduğunu düşünüyorum. Çünkü onlar Taner varken üçü konuşup arkadaş olup kimseyle muhatap olmak istemiyorlardı. Turabi’den bu konuda etkilenmiş olabilir. Konuşacağı zaman Turabi’nin gözlerine bakıyordu yada bazen konuştuğu zaman sonrada Turabi’ye kusura bakma der gibi bakıyordu. Bence kendi duruşunu sergilemeli. 24 yaşında ve kişiliğinin oturması gerekiyor artık.”

Sahra ile yaşadığınız sorunları nasıl çözdünüz? “Sahra’nın başlarda bana karşı çok yanlış üslupları vardı ancak daha sonra adada Begüm ve Hasan ile yakınlaşınca Sahra’nın aslında onların sözlerini dinlediğini anladım ve böylece aramızdaki sorunları ufak ufak çözülmeye başladı.” Turabi ve Hasan arasındaki gerginliği nasıl değerlendiriyorsun? “Turabi’nin en baştan beri Hasan’ı düşman belleyip onu yazması bana çok garip geldi…” “Bozok’un ismini yazmamdaki sebep…” Gönüllüler adasının lideri kim? “Tam bir lider yok aslında bir grupta Turabi diğer grupta da Hasan fakat Hasan yaşı ve olgunluğu gereği daha bir lider gibi duruyor.”