5053873217 [email protected]

Survivor All Star yarışmasının 22 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde, bir önceki gün ödül oyununda tartışan Hasan ve Bozok adada yüzleşti. Karşı karşıya ikilinin sakinliği çok kısa sürdü ve adada kıyamet koptu.

HASAN BOZOK

Ödül oyunu sonrasında kaybettikleri için Hasan’ı suçlayan Bozok, Hasan’ın üzerine yürüyerek sert ifadeler kullanmıştı. Zaman zaman küfür de eden Bozok bu defa Hasan’la adada yüzleşti. Hasan Bozok’u çağırarak konuşmak istediği şeylerin ne olduğunu sordu ve tartışma başladı. Bozok yine küfürlerde kullandığı tartışma sırasında Hasan’a “Erkek ol erkek” diye de bağırdı. Hasan ve Bozok arasındaki kavgaya Hilmicem de katıldı ve Hasan’a “Ben sana yaşına hürmeten abi diyorum. Ama şunu da bil. Ne benden sana arkadaş olur ne senden
bana. Bunu da bil” dedi.

Yaşanan tartışmanın ardından kameralara konuşan yarışmacılardan Hasan, Bozok’un kendisini tahrik ederek vurmasını ve diskalifiye olmasını amaçladığını iddia etti. Hasan ”
Terbiyesizce hareketler yapıyor. Bana ilk hamle yapıldığında cevabını alır” şeklinde konuştu. Bozok ise Hasan’ın ayağını denk almasını söyleyerek Hasan’ın üzerine geldiğini ancak onun tuzaklarına düşmeyeceğini söyledi.

 

Survivor ada konseyinde adı yazılan ancak Nadya’nın Özlem’i söylemesiyle elenmekten kurtulan Bozok ile Hasan arasındaki kavgalar önümüzdeki bölümlerde daha da artarak devam edecek gibi gözüküyor.