5053873217 [email protected]

Poyraz Karayel dizisinin 22 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan 16. bölümü nefesleri kesti. Poyraz Karayel dizisinde Poyraz kendisine kurulan tuzağı kayınpederi ve amirinin yüzüne vurdu, dizinin son sahnesinde ise Poyraz’ın eşi ortaya çıktı.

POYRAZ

Poyraz Karayel Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu. Dizi sosyal medyayı da salladı ve Twitter’da akşamın en fazla konuşulan konularından oldu. Poyraz Karayel, kayınpederi ve amirinin ortaklaşa kendisine kurduğu ve polislikten atılmasına neden olan rüşvet tezgahının ses kayıtlarını Ayşegül’ün yanında kayınpederi ve kayınvalidesine dinletti. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla amiri ve kayınpederi büyük bir utanç yaşarken, Poyraz artık oğlunun kendisinde kalacağını yoksa kaseti herkese vereceğini söyledi. Tam Poyraz, oğlu Sinan ve Ayşegül ayrılmak üzereyken ise Poyraz’ın yurtdışında alkol tedavisi gören eşi (Sinan’ın annesi) geldi. Dizide Poyraz Karayel’in eşini Şebnem Hassanisoughi canlandırıyor.

Bahri Baba’ya ise Zafer uyuşturucu tuzağı kurdu. Aracına uyuşturucu yerleştirilen Bahri Baba polise ihbar edildi ve uyuşturucuyla yakalanınca gözaltına alındı.

Dizide fenomen karakter Zülfikar’ın söylediği Ahmet Kaya’nın Acılara Tutunmak şarkısı da olay oldu. Dizide Zülfikar sevgilisini canlandıran Azra Akın’a kendi sesinden şarkı söyledi.