5053873217 [email protected]

MEDCEZİR

Medcezir dizisinde Yaman ve Mira sonunda nişanlandı. Medcezir dizisinin 17 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 69. bölümünde Yaman ve Mira aile arasında yapılan bir törenle evlilik yolunda ilk adımı attı ve nişanlandılar.

Medcezir 69. bölüm ile ekrana geldi. Yeni bölüm peş peşe birçok sürpriz gelişmeye sahne oldu.

Medcezir dizisinde bu hafta yeni bölümde Yaman ve Mira arkadaş arasında bir nişan düzenliyor. Genç çiftin nişan yüzüklerini ise Mert ve Eylül takıyor.Yaman ve Mira’nın coşku dolu kavuşmalarına, gençlerin sürpriz organizasyonu da eklenince, Yaman ve Mira uzun süredir arzuladıkları neşeye kavuşurlar. Fakat gecenin neşesi kadar gerilimi de büyük olur. Partinin ortasında ise duvara Yaman’ın Arya’yla yatakta yan yana çekilmiş fotoğrafı yansıdı. Ama Mira bu fotoğrafın bir kumpas olduğunu anladı.

Yaman ve Mira’nın gerçek nişanları ise aile arasında oldu. Nişan töreni dizinin son sahnesinde ekrana geldi.

Mira, geçen bölümde hamile olup olmadığına dair raporu almıştı. Çıkan sonucu Yaman’a da söyledi. Diğer yanda Eylül ile Mert arasında ciddi bir kriz var. Eylül, Mert’in Olcay’ı öptüğünü öğrendi. Mert bunun da yetinmedi ve Eylül’le tartıştıktan sonra geceyi Olcay’ın evinde geçirdi. Eylül bunu da öğrenince tamamen çıldırdı ve Mert’i sonsuza kadar sildi. Orkun ise kıskançlık krizlerinde… Kumpası tutmayınca deliye döndü. 69’uncu bölümde bu kumpasın içinde başka biri daha olduğunu öğreniyoruz.