5053873217 [email protected]

Merve Oflaz ayrılığın ardından ilk defa konuştu. Survivor’dan elenen Merve Oflaz acunn.com’un sorularını yanıtladı.

Sakatlığından dolayı oyunlarda oynamamasına rağmen Anıl’ın birinci olmasını nasıl değerlendiriyorsun?

MERVE OFLAZ Ödül oyununu kazandıktan sonra sevinç paha biçilemezdi burdada herkes oldukça pis

Merve Oflaz elendikten sonraki röportajında acunn.com muhabirinin sorduğu soruya “Bizim görmediğimiz ancak insanların gördüğü birşeyler var…” şeklinde yorumda bulundu. Elenmende Hakan Hatipoğlu’nun payı var mıdır? Merve Oflaz, gidişinde Hakan Hatipoğlu’nun payı olmasını düşünmediğini, böyle düşünmenin doğru olmayacağını vurguladı.

Merve Oflaz Hakan’ın adadaki liderliğinin zor olduğunu da söyledi. Serenay bu hafta neden birinci olamadı? Kendisinin ve Serenay’ın yanlışları olabileceğini ancak Serenay’ın birinci olacağı zamanları göreceğini iddia etti… Hakan’ın Turabi gibi sevinçler yapmasını nasıl değerlendiriyorsun? Merve Oflaz, Hakan’ın Turabi gibi aynı sevinçleri yapmasından hoşlanmadığını ve bunu ona arkadaşı olarak ilettiğini ancak Hakan’ın yapmaya devam ettiğini söyledi.

“Hakan’ın Turabi gibi sevinçlerine ben de biraz karşıyım. Ona da bunu söyledim. O da bana dedi ki; “Turabi bana yaptığı için ben de ona yapıyorum.” Ben Hakan’ın yerinde olsam yapmazdım”.

Berna’yı yazma sebebin nedir?
Ben performansa göre bir değerlendirme yapmıyorum. Berna’nın Merve Aydın’ın arkasından konuşması yüzünden Berna’yı yazdım. Adada kalsaydım daha sonra Pascal’ı yazardım…

Berna’nın adada yaşadığı tartışmalarda haklı taraf olduğunu düşünüyor musun?
Berna, dediğini yapsaydı bana suçlar atmasaydı, sen beni söylettin Serenay’a demeseydi ben yine Berna’dan taraf olurdum ama bu yaşadıklarımdan dolayı Berna’dan uzaklaştım.