5053873217 [email protected]

Show TV’nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show’da, bu hafta da kahkaha tufanı hız kesmeden devam ediyor ! Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; ekranların sevilen yıldızı Özge Ulusoy ve ünlü şarkıcı Çelik konuk oluyor.

GÜLDÜR

Survivor adasında neler oluyor? Güldür Güldür fenomen kararkterleri adada ne yapacak? Havaalanında güvenlik görevlisi olan Şevket, kendisiyle ilkokulda dalga geçen Bilal ile karşılaşırsa aralarında neler yaşanır?

Eşi İbrahim’den fazla maaş almaya başlayan Sinem, bu durumu İbrahim’e anlatabilecek mi? İnternetten tavladıkları kızlarla buluşmak üzere popüler bir kahve dükkanına giden İsmail ve Hüseyin’in başına neler gelecek? Aynı kahveciye gelen Özge Ulusoy aradığını bulabilecek mi?

Brezilya dizisi karakteri Nezaket ile geçtiğimiz bölümlerde tanışan Sivaslı kahramanımız Bilal, sonunda Nezaket ile evlenebilecek mi? Birden bire ortaya çıkan Çelik, Bilal ve Nezaket’in kavuşmasına yardım edebilecek mi? Hepsi ve bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da! Güldür Güldür Show Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!