5053873217 [email protected]

Survivor All Star’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler takımında 1 kişi adaya veda etti. SMS oylamasında 1. çıkan Anıl’ın açıklamaları ve eleme için söylediği isim Gönüllüler takımından Turabi ve Hilmicem’i mutlu etti.

TURABİ

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All sTar yarışmasında Ünlüler takımından Merve Oflaz ve Berna arkadaşlarının isimlerini yazdığı için elemeye kalan ilk isimler olmuştu. SMs oylaması sonucu Anıl Tetik 1. oldu. Anıl’ın SMS oylaması sonucu 1. olduğunun açıklanmasından sonra açıklamalarda bulundu.

Anıl, “Bir arkadaşımın ismini öylemek zorundayım. Adada 2 gruba ayrıldık kendi gurubumda bir isim söylemeyeceğim çünkü onlar bana inanıyorlar. Diğer gruptan Merve Oflaz elemeye kaldığı için 3 kişi arasında bir seçim yapmak zorundayım. Doğukan’ın barışçıl birisi olduğunu ve takımımıza faydalı bir kişi olduğunu düşünüyorum, bu sebepten dolayı onun da adını söyleyemeyeceğim. Diğer 2 yarışmacı arasında gidip geliyorum. Benim sakatlığımla ilgili her fırsatta beni kırızı cümleler kullanan, her türlü başarısızılıkta Anıl 18 gündür yok Anıl 19 gündür yok diye gün sayan Hakan’ın adını söylemek istiyorum” dedi.

Anıl’ın bu sözleri üzerine Gönüllüler takımının sırasında oturan Hilmicem ile Turabi büyük sevinç yaşadı. Hakan ile araları kötü olan Turabi ve Hilmicem bu karar sonrası sevinç gösterisinde bulundu. Adaya Merve Oflaz veda etti.