5053873217 [email protected]

Survivor All Star’ın son konseyinde gergin dakikalar yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı konseyde sms oylaması için Berna ve Merve Oflaz’ın ismini verdi. Yarın akşam bir kişi adaya veda edecek. Survivor All Star’da kim elenecek?

BERNASurvivor All star’da 12 Nisan akşamı adada oynanan ve dokunulmazlığı kaybeden ünlüler ada konseyinde oylamaya yaptılar. Peki Survivor All Star Ada Konseyi’nde kim kimin adını yazdı, en fazla oyu kim aldı ve elemeye kim kaldı? Peki Merve Oflaz kimdir? ve Berna Canbeldek kimdir? Detayları haberimizde.
13 Nisan Survivor All Star’da da nefes kesen mücadele sonrası ödül oyununu gönüllüler kazandı ve ödül Gönüllülerin oldu. Ödül ise kahvaltıydı ve gönüllüler kahvaltı yedi.
Ada konseyi öncesinde 12 nisan akşamı bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler takımı önce seramik kırma oyunu oynadılar. Seramik kırmada erkeklerde PASCAL, kızlarda ise MERVE Aydın final oynama hakkı kazandı. Bireysel dokunulmazlık finalinde ise gözler bağlı bir şekilde rakam yerleştirme oyunu oynadılar ve kazanan Merve Aydın oldu.