5053873217 [email protected]

Survivor’daki dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Su üstüne kurulan platformda iki takımın oyuncuları birbirleriyle ellerinde bir minderle mücadele etti. Minderle birbirlerini ittiren yarışmacılardan karşısındakini suya düşüren puan kazandı. Müthiş bir çekişmeye sahne olan bu güce dayalı oyunda en merak edilen ise Hakan ve Turabi arasındaki kapışma oldu. Hakan Turabi’yi rahat bir şekilde 2-0 yenmeyi başardı. Gönüllüler takımından Özlem ve Hasan ise rakipleri karşısında oynadıkları 3 oyunu da kazanmayı başardı. Ünlüler takımından Berna ve Anıl sakatlıklarından dolayı mücadele edemediği dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı rahat bir şekilde farklı skorla kazandı. Bu haftaya adaya veda edecek olan isim ünlüler takımından çıkacak. Ünlüler takımı arasında yapılan kişisel dokunulmazlık oyununu ise Merve Aydın kazandı ve konseyde kendisini korumaya aldı.

SURVİVOR HASAN

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında yarışmacılar arasında da ipler kopma noktasına geldi. Hakan aralarında konuştuklarını Berna’ya söyleyen Pascal’a kızarken Pascal da Hakan’a tepki gösterdi. Hakan ve Berna arasında da konseyde tartışma yaşandı. Yapılan oylama sonucunda Berna ve Merve Oflaz 4′er oy aldı. İki yarışmacı eşit oy aldığı için sms oylamasına hem Berna hem de Merve Oflaz kaldı. Salı akşamı ise elemeye kalacak 3. isim belli olacak.

Survivor All Star’a veda edecek isim Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak. Konseyde adı yazılan Berna ve Merve Oflaz’ın karşısına, sms oylamasında en fazla oyu alan yarışmacının söylediği isim çıkacak ve daha az oyu alan adaya veda edecek.