5053873217 [email protected]

Maral dizisiyle ekrana gelen Aras Bulut İynemli, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye verdiği röportajda sesksin hayatında önemli bir yeri olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Ama kalbin bir noktada daha önemli olduğunu düşünüyorum.”

ARAS BULUT İYNEMLİ

Genç yaşta gelen popülerlik, hayatı nasıl etkiledi?
İçimde çözmeye karar verdim. Bu bir iş ve sorumlulukları var. Popülerlik işimin bir parçası diye düşünüp yola devam ettim ve geçiciliğini kabullendim. Üç tane kötü iş yaparsan unutulursun. Ben giderim başka sarışın yeşil gözlü gelir… O yüzden ‘şöhret olmak’ falan benim için başka kafalar. Sonuçta mesleğine olan aşkını koruduğun sürece bu işi yapacaksın.

Hayatımı etkileyen en büyük ilişkimi 21 yaşımda yaşadım. Zaten en son birlikteliğim de o oldu. İlişkilerim hep yüksekti. Aşkı tutkulu yaşarım. Romantik bir tarafım da var. Bu benim yaratıcılığımı artırıyor. Sevgilime özel hediyeler yapıyorum.

Türkiye’nin en çapkın adamları arasında adınız geçiyor. Bahsedildiği kadar çapkın mısınız?

Aslında çok çapkın bir adam olamıyorum. Utangacım. Karşımdakine uzun süre bakamıyorum bile

Çıkan haberler yalan o halde…

Tabii sağlıklı, bekâr ve genç bir adam olarak ilişkilerim oluyor. Ama o kadar! İki senedir hayatımda kimse yok. Dışarıya çıktığım gecelere dair yapılan çoğu haber, olduğu gibi yazılmıyor.

Engin Öztürk, Sarp Akkaya, Kerem Fırtına gibi arkadaşlarınızla çıktığınız her gecenin sonunda çapkınlık turunda olduğunuz yazılıyor. Nedir o turun rotası?

Vallahi öyle bir şey yok! Yola çapkınlık yapmak için çıkmıyoruz. Zaten 10 günde bir buluşuyoruz. Bir yere müzik dinlemeye gidersek gerçekten amacımız eğlenmek oluyor.

Nasıl kadınlar sizi heyecanlandırıyor?

Samimiyet ve güven dolu kadınlar. Ruh eşimi arıyorum. Yaşadığım her ilişkinin de beni oraya taşıdığına inanıyorum.

Yaş sınırı var mı bu arayışta?
Asla yok! (Gülüyor).

Seks konuşmaya utananlardan mısınız?

Seks konuşulmaz yaşanır (Gülüyor). Ben kendimle ilgili böyle bir tanımlama yapmam. Öyle bir durum varsa aslında beni değil, dizideki karakterim Sarp’ı seksi buluyorlardır. Sorunun cevabına gelirsek seks doğal bir şey ve ihtiyaç. Dürtülerin getirisi. Hayatımın da önemli bir yerinde. Ama kalbin bir noktada daha önemli olduğunu düşünüyorum.