5053873217 [email protected]

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle Perşembe 20:00’de Kanal D’de kaldığı yerden devam etti. İşte son bölümde yaşananlar. “Polat Alemdar ve ekibi Lion timinin Harun’u kaçırmasına izin vermeyecekler. John planlarının sekteye uğramasından rahatsız. Mühendisleri takibinde pes etmiyor. Erdem bir kez kaçırdığı şansı bu kez ellerinde tutabildi mi?

KURTLAR VADİSİ

Vadi severleri bu hafta gerilim dolu bir bölüm bekliyor. KGT’nin ŞEDİD ile girdiği amansız mücadelenin bedeli ağır oluyor. Dizide bu hafta Siyah Sancak ve KGT ekibi ağır kayıplar veriyor. ŞEDİD örgütünün hüküm sürdüğü topraklarda yaptığı operasyonda kötü sürprizlerle karşılaşan Akif ve adamları ağır kayıplar veriyor. ŞEDİD terör örgütünün eline düşen Akif ve adamlarını zulüm dolu günler beklemektedir.

Dizinin yeni bölümünde çok kan dükülüyor. Siyah Sancak’ın verdiği ağır kayıplardan sonra Pusat Çakır’da sağ kolu Miran’ın vurulmasıyla en yakın arkadaşını kaybediyor. Tilki, uzun namlulu silahla Pusat Çakır’ın en yakın adamını öldürüyor.

Polat Alemdar, Yüce Majeste’nin peşinde. Bir hastanede tedavi altına alınan Majeste büyük güvenlik önlemleriyle korunmaktadır. Polat ve Cahit Majeste’nin etrafındaki etten duvarı darmadağın eder.