5053873217 [email protected]

‘Figüran’ filminin başrol oyuncularından Serenay Aktaş, futbol aşkını beyazperdeye de taşıdı. Profesyonel futbolcu olan Aktaş; rolü için filmde, palyaço kılığına girdi. Ceyhun Fersoy’un canlandırdığı ‘Figüran Mutlu’ ile Serenay Aktaş’ın oynadığı ‘Pelin Şafak’ın maç yaptığı sahnelerde, Aktaş tüm yeteneğini gözler önüne serdi.

SERENAY
Futbolcu kimliğiyle de öne çıkan Serenay Aktaş, “Futbol benim en büyük aşkım. ‘Figüran’da da bu aşkı yaşamama fırsat verdikleri için sonsuz teşekkürler” dedi. Yönetmenliğini Tolga Çetin’in üstlendiği filmde; Ceyhun Fersoy ve Serenay Aktaş’ın yanı sıra Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı ve Yıldırım Öcek rol alıyor.

15 YAŞINDAN BERİ FUTBOLCU
1993 yılında İstanbul’da doğan Serenay Aktaş, futbol hayatına 15 yaşında Zeytinburnuspor’da başladı. Aktaş, iki sezon sonra 1207 Antalyaspor’a transfer oldu. Santrafor mevkiinde görev yapan Aktaş, 1207 Antalyaspor forması ile oynadığı resmi maçlarda 19 maçta 24 gol attı. Ünlü oyuncu, bu yıl 3. Lig’de yer alan Beşiktaş’a transfer olacaktı. Ancak Aktaş’ın transferi Survivor All Star’a katıldığı için iptal edildi.