5053873217 [email protected]

Survivor All Star’da bu haftaya yarışmadan elenerek adaya veda eden isim Taner oldu. Oyunlarda puan alamadığı için Turabi’ye yüklenen Hasan, Taner’in adını verdi. Bu hafta Gönüllüler adasından Taner adaya veda etti.. Konseyde ilk çıkan isim Sahra oldu. Sms oyları sonucu bir kişi birinci seçildi. Hasan dokunulmaza sahipti.

Dokunulmazlık yarışını kaybeden Gönüllüler takımı sms için Tanerin’nın adını verdi.  Survivor All Star Ünlülüler Gönüllür yarışmasında bu hafta adaya veda eden isim Taner oldu.

Ancak haftaya damga vuran Turabi ve Hasan tartışmasından sonra Turabi’nin sinir krizleri oldu.

Survivor’ın olaylı konseyinde Hasan’ın Turabi ile ilgili söylediği sözler damga vurdu.

turabi

İşte Hasan’ın ağzından hiç değişmeden o sözler;

” Hiç bu kadar birinci olmak istemiştim. Adaya geldiğim günden beri herkese eşit mesafede olmak istedim. Sahraya kardeşim dedikten sonra hakaretler eden, Begüm’e sen iyisin diyen, arkasından hakaretler eden, sadece kendisini eleştirdiği için Hakan kardeşimize küfürler eden, kindar, yalancı, iki yüzlü bir insanla karşılaştım….Hayatımda ikinci defa bir insana kötü diyorum; Turabi’ye. Ben hayatımda bu kadar kötü bir insan görmedim. Buraya birilerini kesmeye, biçmeye doğramaya gelmiş. Yani ben gerçekten inanamıyorum. Bir insan olsun ki bu kadar bencil olsun. Takım arkadaşına Taner’e -Dokunulmazlık önemli değil, ben başka oyunda oynarım. Dokunulmazlık önemli değil!- dedi. Turabi haddini bil.”

Bu sözleri duyan Turabi konseyden ayrıldı.

Acun ise Turabi’ye “Sen insanların seni eleştirmesine alışık değilsin!” diyerek Turabi’ye yanlış yolda olduğunu hissettirdi.