5053873217 [email protected]

LG 28 Nisanda düzenleyeceği bir etkinlikle yeni nesil akıllı telefonu G4’ün duyurusunu gerçekleştirilecek. Paralel etkinliklerden biri de 29 Nisan tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz günlerde elimize ulaşan davetiyeyle birlikte LG’nin 29 Nisanda İstanbul’da düzenleyeceği etkinlik doğrulanmıştı. Şimdi yeni gönderilmeye başlanan bir davetiyede de telefonun adının LG G4 olacağı resmen açıklanmış oluyor.

g4

LG şu sıralar G4’ün çeşitli özelliklerine dair ipuçları veriyor. f/1.8 diyafram açıklıklı yeni kamerası ve LG UX 4.0 kullanıcı arayüzü yeni LG G4’ün başlıca nitelikleri arasında bulunacak.

G4 geçen yılın amiral gemisi olan ve çok yüksek çözünürlüklü ekran gibi etkileyici teknik özelliklere sahip olan LG G3’ü izleyecek. LG G3 performans açısından herkesten olumlu görüşler almamış, istenen noktada olmadığı söylenmişti. Alınan derslerin yansımasının LG G4’e yansıyacağı söyleniyor.

Yurt dışındaki basın kuruluşlarına gönderilen davetiyelerin İstanbul’daki etkinliğe özel versiyonunun da kısa süre içinde elimize ulaşmasını bekliyoruz. Eğer gelirse, paylaşacağız.