5053873217 [email protected]

Survivor All Star’da SMs oylaması sonucu Gönüllüler takımından Hasan’ın 1. çıkması ve Turabi hakkında çok sert açıklamalar yapması ‘Hasan’ın sosyal medyada en çok konuşulan konusu yaptı.

Hasan, Turabi’nin sadece kendisini düşünen kötü bir insan olduğunu söyleyerek, “Ben hayatımda ikinci defa birisine kötü diyorum Turabi’ye. Ben hayatımda bu kadar kötü bir insan görmedim. Kindar, iki yüzlü, yalancı bir insanla karşılaştım. Buraya birilerine kesmeye, biçmeye, doğramaya gelmiş. Ben gerçekten inanamıyorum” dedi. Hilmicem ve Taner’in de Turabi’nin yanında karakter değiştirdiğini söyleyen Hasan, “Hilmicem, Murat ile takılırken beyefendiydi Turabi’yle takılırken asık suratlı biri oldu” dedi.

Hasan’ın sözleri üzerine sinirlenen Turabi 5 dakika konsey dışına çıkmak istedi. Acun Ilıcalı, Turabi’e izin verirken uyarmayı da ihmal etmedi. Ilıcalı’nın, “Öfkesini kontrol edemeyenin burada işi yok Turabi” sözleri geceye damga vurdu. SMS oylamasında 1. olamayan Turabi daha sonra da Hasan’ın sert sözlerinin ardından çok sinirlendi.

Hayli gergin geçen Survivor ada konseyinde Hakan ve Hasan’la tartışan Turabi, çok sinirlendi ve Acun Ilıcalı’dan izin isteyerek konseyden bir süreliğine ayrıldı.

HASAN