5053873217 [email protected]

Şeref Meselesi dün akşam 20. bölüm ile ekrana geldi. Heyecanın hız kesmediği Şeref Meselesi dizisinin son bölümü yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki Şeref Meselesi son bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde…
ŞEREF

Yiğit, başının belada olduğunun farkında olsa da ifadesinde geri adım atmaz. Sibel yaşadıklarının şokuyla Emir’in kapısına dayanır. Ancak konuşma bir anda Kübra’yla ikisi arasında hesaplaşmaya döner. Sibel bir yandan içine düştüğü dünyadan hayıflanırken bir yandan da Yiğit için endişelidir.

Emir, Kübra’ya olan davranışlarıyla genç kızı biraz da olsa etkilemeyi başarır. Verilen ifadeler doğrultusunda Yiğit serbest kalınca, Emir operasyonunda yeniden başa döner.

Eve dönen Yiğit’le yakınlık kurmaya çalışan Sibel, bir türlü karşılık alamaz. Ağabeyin talimatıyla kısa bir süre ortalıkta görünmeyecek olan Yiğit, balayı yalanıyla Sibel’le İstanbul dışına çıkarlar. Ancak bu tatil Sibel’in umduğu gibi gitmez.

Elif’in ateşlenip hastaneye kaldırıldığını öğrenen Yiğit, hemen kızının yanına gider. Hastanede Kübra tarafından kendi kızına amca muamelesi görmek Yiğit’i çileden çıkartır.

Herkes polise Selim’in konuştuğunu düşünse de, olayın arkasında bambaşka bir ismin olduğu ortaya çıkar. Ancak yaptığının cezasını kesmek için Selim’le yüzleşen Yiğit’in henüz bundan haberi yoktur..