5053873217 [email protected]

Samsung’un yeni nesil akıllı telefon modelleri bildiğiniz üzere toza ve suya karşı dayanıklı olarak üretiliyor. Galaxy S ailesinin çizgilerini bozarak kavisli ekranı ile farklı bir tasarım ile kullanıcı karşısına çıkan Galaxy S6 Edge, işlemci gücü, Android Lollipop işlerim sistemi farkı ve kullandığı ekran teknolojisindeki yüksek ppi değeriyle sınıf arkadaşlarını geride bırakmayı başarıyor.

S6

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinde birçok Galaxy S6 Edge kullanıcısı tarafından bir iddia ortaya atışmış ve suya dayanıklı olmadığı savunulmuştu. Geçtiğimiz gün sizlerle de paylaştığımız haberimizde, Galaxy S6’nın üzerinde Galaxy S6 Edge kullanılarak ceviz kırılmasına yönelik bir dayanıklılık testi videosuna yer vermiştik.

Şimdi ise deneyimli test ekibi TechSmartt tarafından Galaxy S6 Edge bir kase içinde dakikalarca suda bekletilerek test edildi.

25 dakika suda bekletilen Galaxy S6 kendisini 25. dakikada kapattı. Sonrasında açıldığında yine çalışan S6 edge suyla mücadelesini başarıyla tamamladı.