5053873217 [email protected]

Burak, ligde oynadığı son 14 karşılaşmanın 11’ine direkt katkıda bulundu. Bu karşılaşmaların 8’inde 10 gol kaydeden sarı-kırmızılı oyuncu, 4 ayrı maçta 4 de asist yaparak skora katkıda bulundu. Burak Yılmaz, başarılı performansını milli takıma yansıtmayı da ihmal etmedi. 3-1’lik Kazakistan galibiyetine 2 golle imza atan 29 yaşındaki futbolcu, Hollanda’yı boş geçmedi.

Nefis bir gol bırakan Burak Yılmaz, Galatasaray ve milli takım ile çıktığı son 17 maçında 14 gol kaydetti ve niye vazgeçilmez olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Ünal Aysal yönetiminin yerinde bir tercih ile sözleşmesini 2019 yılına uzattığı Burak, Avrupalı menajerleri bir kez daha peşine takmayı başardı.

burak

Avrupa’nın önemli takımlarının menajeri Ali Egesel’i arayarak nabız yokladığı belirtilirken golcü oyuncuyu küçük hesaplar sonucu elinden kaçıran Lazio’da ise hayal kırıklığı artarak devam ediyor. BURAK alınmadığı için başkana tehditler yağdıran Lazio taraftarları Hollanda maçının ardından yine isyan etti. Mavi-beyazlılar. stoperleri De Vrij’in, Burak karşısında düştüğü aciz durumlar sonrasında ‘Burak’ı elden kaçırmak tam bir iş bilmezlik’ şeklinde yorumlar yaptılar.