5053873217 [email protected]

Survivor All Star yarışması 20. bölüme 28 Mart Cumartesi akşamı Turabi ve Doğukan kavgası damga vuracak.

Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler her gün daha da zorlaşan ada şartlarında hayatta kalmak için mücadele ediyor. Açlık ve yarışmaların yoruculuğuyla da mücade eden yarışmacların sinirleri iyice gerildi. Kavganın eksik olmadığı yarışmada Turabi ile Doğukan arasında da büyük gerginlik yaşandı.

TURABİ

Ünlüler ile Gönüllüler’in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı, dikkat çeken ayrıntı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu. Survivor’ın yayınlanacak olan yeni bölümünde ödül oyunu için mücadele eden takımlardan Turabi ve Doğukan birbirlerine karşı yarıştı.

Oyunu kazanan Doğukan, sevincini Turabi’nin klişeleşen ‘aduket’ hareketi ile gösterdi. Turabi’nin yarışmada puan kazanınca yaptığı hareketin aynısını bu defa Doğukan yapınca sinirler gerildi. Bu tavıra sinirlenen Turabi, önce elindeki topu Doğukan’a fırlattı ardından da üzerine yürüyerek ayağıyla kum fırlattı. Turabi’nin Doğukan’a kum atmasıyla ortam daha da gerildi. İkili arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak konuusu oldu..İşte Survivor’daki o anlar