5053873217 [email protected]

Star Tv’de ekrana gelen fenomen gençlik dizisi Medcezir yeni bölümleriyle yine nefes kesmeye devam ediyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı Medcezir dizisinin 66. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm  özeti…

medcezir-yaman-mira-banyo

Yaman’ın Mira’ya yaptığı sürpriz, Mira’yı çok sevindirir. Bu coşku, Yaman’ın verdiği zor kararın yükünü de hafifletecektir. Ancak, bu mutluluğun sesini Narlıçeşme’nin gürültüsü bastırır. Birden bire kendilerini, komşu evin hayat hikayesinin tam ortasında bulurlar.

Sude’nin test sonuçlarının yankısı Kenan’a ulaştığında, Kenan bunun kaderin kendisine verdiği ikinci bir şans olduğunu hisseder ve bir an önce Sude ile konuşmanın yollarını arar.

Sude’nin elinde tuttuğu test sonuçları, herkesin elini yakan bir alev topuna dönerken, Asım Şekip Kaya’nın öfkesi bu ateşle büyüyecektir.

Yaman’ın kendisinden habersiz burs çekini bozmasından Selim’in haberi olur. Yaman’la aralarındaki mesafenin giderek büyümesinden huzursuzdur.

Mira’ya sürpriz yapma şansını Yaman yüzünden kaçıran Orkun eskisinden daha hırslı bir şekilde Sude’nin kapısını çalar. Aynı saatlerde Kenan da Altınkoyda’dır ve Asım test sonucu yüzünden çok öfkelidir. Yaman ve Mira, Sude’nin arabasını terk edilmiş olarak bulduklarında, Sude’nin esrarengiz kayboluşuyla ilgili bütün gözler, Kenan’a ve Asım Şekip Kaya’ya çevrilir.