5053873217 [email protected]

Moda devi Moschino, Coca-Cola Light için üç farklı ambalaj tasarladı. Türkiye’de ilk kez Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar 2015’te tanıtılan koleksiyon için Coca-Cola Light, etkinliğin kapanış gününde, moda dünyasının ünlü isimleriyle özel bir davet düzenledi.

Coca-Cola Light Moschino

Coca-Cola Light, moda markalarının ilhamıyla yarattığı tasarım ambalajları serisine kapsamında Moschino Moda Evi ile gerçekleştirdiği iş birliğini, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar 2015’te gerçekleştirilen moda sohbeti ve bir davetle kutladı. Moda dünyasından ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleşen parti, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar 2015’in kapanış etkinliklerinden biri oldu. Partiye moda ve cemiyet hayatından Ömer Taviloğlu, Zeynep Selgur, Sinan Öncel, Alexander Kokoskeriya, Aytül Fıratoğlu gibi isimler katıldı.

Coca-Cola Light’tan Kapanışa Özel Moda Sohbeti
Coca-Cola Light, moda severler için bir sohbete de ev sahipliği yaptı. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar 2015 kapsamında 21 Mart Cumartesi günü, moda basının önde gelen isimlerinden Ferhan İstanbullu’nun moderatörlüğünde, düzenlenen sohbette başrol yine modanındı. Ece Sükan, Elif Cığızoğlu, Koray Birand ve Onur Dağ’ın katıldığı sohbet, davetlilerden büyük ilgi gördü.

coca cola moschino
Moschino Moda Evi imzalı Coca-Cola Light ambalajları, Türkiye’nin en prestijli moda etkinliği olan ve Coca-Cola Light’ın da sponsoru olduğu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar 2015’te, süresince, meraklılarıyla buluştu. Sınırlı sayıda üretilen ambalajlar, Moschino Moda Evi’nin benzersiz, şık ve kişiye özel tarzı ile yorumlandı. Doğadan ilham alınan inek Deseni (Cow Print), Göz Tablosu (Eye Chart) ve Kalpler (Hearts) temasından oluşan üç farklı tasarımla yaratıldı.

Moschino’nun Coca-Cola Light için hazırladığı koleksiyon, Coca-Cola Light severlerin kalplerini ısıtacak bir deneyim için raflarda da yerini aldı.