5053873217 [email protected]

Kanal D’de iki sezondur ekranlarda olan Küçük Ağa dizisi bu hafta final yaparak ekrana veda ediyor. Son aylarda reytinglerde düşüş yaşayan Küçük Ağa için kanal yönetimi final kararı almıştı. Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya’nın rol aldığı Küçük Ağa, bu akşam yayınlanacak olan 50. bölümüyle final yapıyor.

Dizinin final bölümünde; Sinem ve Ali yeniden aynı evde yaşamaya başlıyor. Sinem son yaşanan olaylardan sonra Mehmetcan konusunda sürekli panik olmaktadır. Ruh halinin farkında olmadan herkesin kalbini kırmaya başlamıştır. Mehmetcan pedagog yardımı alır. Mehmet Ağa ve Esma, Sinem ve Ali’yi evlilik terapistine gitmeleri konusunda ikna ederler. Mehmetcan Sinem’in panikleri yüzünden oldukça sıkılmıştır, Sinem’in haberi olmadan gittiği her yer sorun olmaya başlamıştır.

KÜÇÜK AĞA

Ali ve Mehmetcan Sinem’in panikleri konusunda artık isyan noktasına gelmiştir. Sonrasında ise Sinem bu ruh halinden sıyrılır ve artık Ali ile ayrı yaşamanın anlamsız olduğuna karar verirler. Bu karara en çok Mehmetcan sevinir. Ali ve Sinem çocukları alarak kısa bir tatil yapmaya karar verirler. Yolculuk sırasında yaşananlar ise herkesi şok edecektir.

Kanal D’de iki sezondur ekranda olan Küçük Ağa dizisi 2014’ün en fazla konuşulan dizileri arasında 8. sırada yer almıştı.

Kanal D ekranlarında büyük merakla beklenen Küçük Ağa 50. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Küçük Ağa 50. bölümü ile ekranlara veda ediyor. Mehmetcan’ın kaçırılmasından sonra endişeli günler geçiren Sinem, çözümü Ali ile yine aynı evde yaşamakta buluyor. Yeniden bir araya gelen karı kocanın en büyük destekçisi tabi ki Mehmetcan oluyor. Frgamanı izlemek ve detayları görmek için tıklayınız…

Küçük Ağa dizisinin annesi Birce Akalay, İnstagram’dan dizideki oğlu Emir Berke Zincidi ile pozunu duygusal bir notla paylaştı: Ve Küçük Prensim… Kolumun altına her saklanışında kaplan oldum, sarıldığında kedi, üzüldüğünde soytarı, kahkaha attığında bulut oldum… Hayat sana hep güzel gelsin küçük prensim… Kokunu hiç unutmayacağım. Fındığım!!!