5053873217 [email protected]

Survivor’da Acun’un çok büyük bir sürprizi var. Bu akşam sanıldığı gibi oylamaya dayalı bir eleme olmayacak.

Farklı bir ayrılık var. Ancak bunun için 23:45’i beklemeniz gerekiyor.

OFLAZ

Ünlüler ve Gönüllülerin yarıştığı Survivor All star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli adada kalmak için büyük bir mücadele verdi.

Pazar akşamı kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Survivor dokunulmazlık Oyununda kaybeden takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı dokunulmazlığa çok yaklaşmışken Gönüllüler takımı büyük bir atak yaparak dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

Konseyde bir arkadaşlarını elemek için oy kullanan Ünlüler takımında nefes kesen dakikilar yaşandı. Oylama sonucunda 5 kişi Merve Oflaz 4 kişi Almeda ve 1 kişi de Hakan’ın ismini verdi.

Dün akşamki hamburger ödülünü de kaybeden Ünlüler takımı açlıkla savaşmaya devam ediyor. Gönüllüler takımı en iyi zamanlarını yaşarken bu akşam adada konsey heyecanı olacak. Seyircilerden gelen sms oyları sonucunda Ünlüler takımından birisi birinci olacak ve eleme için Merve Oflaz’ın karşısına birisini çıkartacak.

Konseyde heyecan dolu dakikalar yaşanacak… Survivor All Star’da Merve Oflaz mı elenecek? Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam TV8 ekranında…