5053873217 [email protected]

Survivor All Star'da kimin ismi yazıldı?

Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli  adada kalmak için büyük bir mücadele verdi.
Dün akşam kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Survivor dokunulmazlık Oyununda kaybeden takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı dokunulmazlığa çok yaklaşmışken Gönüllüler takımı büyük bir atak yaparak dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.
Konseyde bir arkadaşlarını elemek için oy kullanan Ünlüler takımında nefes kesen dakikilar yaşandı. Oylama sonucunda 5 kişi Merfe Oflaz 4 kişi Almeda ve 1 kişi de Hakan’ın ismini verdi.
Bu durumda yarın akşam elenecek isimlerden birisi olan Merve Oflaz için heyecanlı bekleyiş sürüyor.  Survivor All Star’da bu akşam iki takım müthiş ödüller için yarışırken yarın akşam bir kişi adaya veda edecek..