5053873217 [email protected]

Mira’nın kararı sonrası Yaman ile aralarında neler yaşandı? Mira Altınköy’e dönmemekte kararlı! Yaman ve Mira tekrar görüşebilecek mi? Mira’nın yenilgiyi kabullenip, Altınkoy’u terk etmesi Yaman’ı derinden yaralar. Mira yeni hayatına alışmaya çabalarken Yaman’ın duyduğu acıyı kalbinde hisseder. Herkes için en doğru olanı yaptığını ümit eden Mira geri dönmemeye kararlıdır.

MİRA
Mira’nın yokluğunu sindirmeye çalışan Yaman’a bir darbe de annesinden gelir. Oğlunun başına gelenlerden hesap sormak için Sude’nin kapısını çalan Nevin gerçekleri herkesin suratına haykırır. Kenan’ın yürüyemeyeceğini öğrenen Yaman için durum artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

Uzun bir süre görüşemeyeceklerini düşünen Yaman ve Mira’yı, Kenan’ın vurulması olayında ortaya çıkan sürpriz tanık hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir.

Son yaşananlardan sonra Asım Şekip Kaya’ya bir çıkış yolu bulmak isteyen Sedef’in aklına gelen fikir Selim’in de katkısıyla tüm aileyi bir araya getiren gecenin davetiyesi olur. Yaman, Mira’nın Altınkoy’a dönüşünü nefesini tutmuş şekilde beklerken duyulan siren sesleri gecenin hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacağının habercisidir..