5053873217 [email protected]

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programının son konuğu Nurgul Yeşilçay oldu.

nurgül

Yeşilçay, oyuncu kadrosu ve ‘klasik ancak evrensel’ işlenen senaryoya sahip diye nitelendirdiği ‘Paramparça’ dizisinde yönetmenin, çok iyi çok doğru bir ekiple çalıştığını ifade ederken canlandırdığı karakter ile ilgili “Daha çok bağırmak, tepki göstermek istiyorum. Ama kendimi tutmak zorundayım. ‘Gülseren olsam kendimi tutardım’ diye düşünüyor ve kendimi tutuyorum. O açıdan zorlanıyorum.

Yeterince isyan etmiyor, sadece kaderine isyan ediyor. Daha pek çok şey yapabilir. Etrafında çok kötü insanlar var onlara gerekli dersi vermiyormuş gibi geliyor bana ve içten içe çok kuduruyorum yani bu duruma çok hırslanıyorum” dedi.

Türkiye’de de ‘Paramparça, Karadayı’yı paramparça etti’ dediler. ‘Karadayı’, 2-3 yıldır devam eden bir iş. Şimdiye kadar çok izlendi. Bizde başlamadan önce korkuyorduk açıkçası Karadayı’nın karşısına gelirsek ne olur diye, ama çok güzel oldu bizim açımızdan tabii.