5053873217 [email protected]

Buğra Gülsoy, meslektaşları Burak Özçivit ve Tolgahan Sayışman gibi yapımcılığa soyundu. Kendi tiyatrosu olan başarılı oyuncu şimdi de kurduğu yapım şirketinden ilk sinema filmini çekmeye hazırlanıyor.

BUGRA GULSOY

Son dö­ne­min po­pü­ler isim­le­rin­den Buğ­ra Gül­soy, ek­ran­lar­dan ka­zan­dı­ğını ti­yat­ro ve si­ne­ma­ya ya­tı­rı­yor. Dizilerden bö­lüm ba­şı 30 bin li­ra ka­za­nan oyun­cu, mes­lek­taş­la­rı Ser­hat Teo­man ve Em­re Er­ka­n’­la bir­lik­te kur­du­ğu ‘G.E.T.’ isimli ti­yat­ro­nun ar­dın­dan ay­nı adı ta­şı­yan bir film şir­ke­ti kur­du. Ti­yat­ro oyu­nu ola­rak yaz­dı­ğı hi­ka­ye­yi si­ne­ma fil­mi­ne çek­me­ye ka­rar ve­ren Gül­soy, ‘Ba­na Ar­tık Hic­ran De­’ di­zi­sin­de bir­lik­te oy­na­dı­ğı As­lı En­ve­r’­le pay­la­şa­cak.

Fil­min hem ya­pım­cı­sı hem se­na­ris­ti hem de baş­rol oyun­cusu olacak olan Gül­soy, tem­muz ayın­da ‘mo­to­r’ di­ye­cek. Yö­net­men­li­ği­ni Ser­dar Işı­k’­ın üst­le­ne­ce­ği film, viz­yo­na gir­dik­ten son­ra ti­yat­ro­da da sah­ne­le­ne­cek. Film­de, Yet­kin Di­kin­ci­ler, Ser­hat Teo­man ve Se­len Öz­türk de rol alacak.