5053873217 [email protected]

Acun Medya’nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren’in üstlendiği ‘Maral: En Güzel Hikayem’ dizisi dün akşam 1. bölüm ile ekrana geldi. En çok tutan dizilerin olmazsa olmazı, Sindirella hikayesi; fakirlikten zenginliğe geçiş Maral’ın ilk bölümünde ekrandaydı.

MARAL

Maral ilk bölümden garsonluktan mağaza müdürlüğüne terfi etti.  Dokunduğu her şeyi güzelleştiren, yaşam sevinciyle dolu, derin bir nefes gibi bir kızdı Maral. İleride bir gün yöneticisi olma hayalleri kurduğu çok katlı mağazanın pastanesinde garson olarak çalışmaya başladı. Ve başladığı ilk gün aşık oldu Sarp’a. Pastanenin serseri ruhlu çikolata şefine.

Ele avuca sığmaz, şeytan tüylü, on parmağında on marifet, başına buyruk bir adamdı Sarp. O da Maral’dan etkileniyordu. Kimbilir belki de aradıkları, birbirleriydi hayatta.

Hiçbir zaman bilemediler.

Çünkü bir mucize oldu.

Ve Maral, bir süreliğine mağazanın başına geçti.

Şimdi Maral’la Sarp arasında uzun, aşılmaz koridorlar var. Maral bu rengarenk, ışıltılı hayaller mağazasında Sarp’a ulaşmaya çalışırken, bir yandan da binbir zorlukla mağazayı yönetmeye çalışıyor. Mağazanın ürkütücü sahibi Halis Bey, kararlı ve tehlikeli eşi Deniz, kreatif direktör Benan ve diğerleri…