5053873217 [email protected]

Mert Fırat’ın yeni filmi Bir Varmış Bir Yokmuş için seslendirdiği Müslüm Gürses’in Nilüfer şarkısı ve yorumu muhteşem eleştiriler aldı.

bir varmış bir yokmuş

Bu cuma gösterime girmeye hazırlanan yönetmen İlksen Başarır ve oyuncu Mert Fırat‘ın yeni filmi Bir Varmış Bir Yokmuş, hikayesiyle olduğu kadar film müzikleriyle de çok konuşulacak. Film için bestlenen ve Bubituzak imzası taşıyan orijinal müziklerin yanı sıra bir rock solisti olarak seyredeceğimiz Mert Fırat’tan Müslüm Gürses’in içimize işleyen şarkısı Nilüfer’i de dinleyeceğiz. Filmin vizyonu öncesi bu parça için bir de özel klip hazırlandı. Geçtiğimiz hafta paylaşılan ve yukarıda seyredebileceğiniz video klip, internette 500 bin izlenme oranına ulaştı.

Filmin en çarpıcı sahnesinde devreye giren Nilüfer’in film için düzenlemesini Ahmet Kenan Bilgiç, Okan Kaya ve Taner Yücel gerçekleştirdi. Ozan karakterini canlandıran Mert Fırat, Nilüfer şarkısını seslendirmesi için duygularını “Müslüm Gürses’in en özel albümündeki en sevdiğim şarkısını söylemiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Sözlerinin Murathan Mungan’a ait olması da ayrıca çok önemli benim için. Müslüm Gürses’i zamanında canlı olarak dinleme ve kendisiyle tanışma şansı da bulduğum için şimdi benim bu özel şarkıyı seslendirmem ayrıca çok heyecan verdi bana, şarkı söylemekten daha çok duygusal bir paylaşımdı benim için. Umarım filmi izleyenler ve şarkıyı dinleyenler de bu heyecanı benimle paylaşırlar.” şeklinde dile getirdi.

Ülkemizde icra edilen Arabesk müziğinin en iyi yorumcularından olan Müslüm Gürses’in aramızdan ayrılışının ikinci yılına denk gelen klip, parçanın hayranları için de ayrı bir anlam ifade etti.

Filmin oldukça etkileyici müziklerden oluşan soundtrack albümü, filmin vizyonuyla eş zamanlı olarak Pasaj Müzik etiketiyle raflarda olacak. Başrollerini Mert Fırat ve Melisa Sözen’in paylaştığı romantik film, 6 Mart Cuma gününden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda olacak!