5053873217 [email protected]

Bu Tarz Benim ekrana veda etti. Bu Tarz Benim jüri üyeleri kapanışı yaparken, benzerleri olan diğer yarışmayı yerden yere vurdular…

Sunuculuğunu Ebru Akel’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna ve Stil Danışmanı Umut Eker’in yer alacağı ‘Bu Tarz Benim’, yepyeni yarışmacılarıyla yeni sezona giriş yapacak. Bu akşam final bölümüyle ekranlara veda eden Bu Tarz Benim yarışmasının jüri üyelerinden İşte Benim Stilim^yarışmasına çok sert sözler.

Bu Tarz Benim

Bu Tarz Benim final gecesinde hem yarışmacılar hem de jüri üyeleri için duygusal anların yaşandı. TV8 ekranın da aynı format ile yayınlanan İşte Benim Stilim jüri üyelerine yönelik ağır sözler sarf edildi. Bülent Ersoy başımız dik derken; onların da yayın günü değişti diye konuştu. Takdirin millete ait olduğunu belirten ünlü sanatçı, her şeye rağmen güzel bir program oldu dedi.

Bu Tarz Benim jüri üyelerinden Cemil İpekçi ise biz reytinge oynamadığımız için yayından kaldırılıyoruz diye konuştu. Ünlü modacı rakip kanalda benzer yapım için rüküşse rüküş demesini bildik, bazıları gibi olmayan bir şeye olmuş gibi davranmadık açıklaması ile dikkat çekti. En sert tepki ise programın sunuculuğunu üstlenen Ebru Akel’den geldi.

Reyting almak için jüri üyeleri ile sunucu arasında aşk dedikodusu yayınların seviyesine inmedik diye konuşan Ebru Akel, seyirciden büyük alkış toplamayı başardı. Bu Tarz Benim yarışmacıları ise hayal kırıklığı içinde yarışmaya veda etti.

Reyting oranların da 68. Sırada yer alan Bu Tarz Benim ekrana geldiği günden beri Türkiye gündeminden düşmezken, tartışmaların da odak konusu olmayı başarmıştı. Sosyal medyada ise Bu Tarz Benimin yayından kaldırılması komik bir dille eleştirildi.