5053873217 [email protected]

Survivor All Star’da 28 Şubat gecesi Gönüllüler ve Ünlüler arasında yine büyük mücadeleye sahne oldu. İki takım da olta takımını almak için kıyasıya yarıştı.

survivor all star

 

28 Şubat gecesi Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki mücadele başabaş başladı. Önce Gönüllüler’in kazandığı zorlu parkurda, Merve Oflaz’ın Seda’yla olan yarışını kazanmasıyla durum 3-3 eşitlendi.

Yarışma sırasında Seda’nın takım arkadaşı Duygu’yu eleştirmesi karşı takımdaki rakibi Merve Oflaz’ı güldürdü. Seda Duygu için “Şu kızın sesini duymak istemiyorum, demotive oluyorum” dedi. Anıl ve Merve Aslan’ın oyunları almasıyla durum 5-3 oldu. Parkurda büyük başarı gösteren Merve Oflaz durumu 6-4 takımının lehine çevirdi. Hakan, Turabi’yi yenerek, takımını oltaya biraz daha yaklaştırdı. Gönüllüler’den Hasan skoru 8-5 yaparak şeytanın bacağını kırdı. Fakat bir sonraki oyunda Serenay durumu 9-5 yaptı. Hilmicem ve Özlem’in yenmesiyle durum 9-8 oldu. Hakan ve Turabi’nin kıyasıya giriştiği mücadeleyi Turabi kazandı ve durumu 9-9 eşitledi. Survivor’ın başından beri en çekişmeli mücadeleye sahne olan son turda ise Özlem&Hilmicem ikilisi Merve Aydın&Ahmet Dursun ikilisine karşı yarıştı. Hilmicem’in son anda büyük bir atak yapmasına rağmen yarışı Ünlüler alarak olta takımının sahibi oldular.