5053873217 [email protected]

İşte Benim Stilim 21 Şubat eleme gecesinde kim elendi sorusu yanıtı bulundu. İşte Benim Stilim ‘de geçen hafta Almila Kuroğlu elenirken bu hafta da en düşük oyu alan Gülay Hançer elendi. Bu hafta İşte Benim Stilim eleme gecesinde 2 isim taç giydiği için elenmedi.

stilim

İşte Benim Stilim’in konuk jüri üyesi şarkıları dillerden düşmeyen müzik dünyasının güçlü ismi “Hadise”idi. Ünlü şarkıcı programda seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ve danslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatarak geceye damgasını vurdu.

9 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yaptılar. Gecenin konsepti ise “Maskeli Balo”. Maskeli Balo kıyafeti ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştılar, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşandı..

Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isim kim olacak. “İşte Benim Stilim Eleme Gecesi” Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le 21 Şubat Cumartesi akşamı saat 22.00’de TV8 ekranlarında yayınlandı.